SL: Rašić izgovorio najmonstruoznije laži

Nenad Rašić je po nalogu svojih poslodavaca i gospodara izgovorio najmonstruoznije laži, pripisujući Srbiji odgovornost, a pri tom je izneo i suludu tvrdnju da su naši ljudi zaraženi koronavirusom zato što se nisu pridržavali instrukcija Prištine.

On je time pljunuo i na svoje obolele sunarodnike, i na naše lekare i volontere, i na zdravstveni sistem Srbije koji je upravo u ovim danima krize pokazao koliko je dobro organizovan i spreman da se suoči sa najtežim izazovima.

Srbi južno od Ibra su do sada ostali pošteđeni od zaraze, ne zato što slede uputstva Prištine i zato što disciplinovano sprovode mere samoizolacije, već zato što već dve decenije žive u getu i prinudnoj izolaciji koju im je upravo nametnula Priština.

Rašić je još jednom pokazao da je sramota srpskog roda, a onome ko ga je postavio za direktora Kancelarije za pitanja zajednica, i na čijem povocu kevće na sopstveni narod, neka poruči da je inat jako loš zanat.

Srpski narod na KiM će nastaviti da voli Srbiju i da veruje svojoj državi, a Rašić očigledno ima neku drugu državu kojoj veruje i kojoj se zaklinje.


Nenad Rašić je novoimenovani direktor Kancelarije za pitanja zajednica pri kancelariji premijera Kosova, a povodom situcije u vezi
suzbijanje epidemije koronavirusa izjavio je da je “Zakasnelo upozorenje Beograda dovelo do rasta zaraženih na severu Kosova”.

Izvor: RKM, saopštenje

Comments

Pročitaj još