• Početna>
  • Vesti>

Muzičkim performansom u KBC Kosovska Mitrovica poslata poruka podrške i ohrabrenja

Zaposleni u Muzičkoj školi “Miodrag Vasiljević” iz Kosovske Mitrovice su zajedno sa direktorom škole Davidom Parlićem, uz vokalnu pratnju Jelene Spirić, izveli muzički performans u znaku podrške zaposlenima u Kliničko bolničkom centru Kosovska Mitrovica.

Zdravstvenim radnicima, medicinskom osoblju i lekarima je upućena nota podrške, ohrabrenja i zahvalnosti jer su oni na prvoj liniji borbe protiv Covid 19.

Direktor Muzičke škole David Parlić je tom prilikom kazao da se nada je današnji performans imao veliki doprinos i da su poslali pravu poruku ohrabrenja.

“Moji saradnici i ja smo danas pokušali da u ime svih naših učenika i svih zaposlenih u Muzičkoj školi “Miodrag Vasiljević” iz Kosovske Mitrovice damo podršku našim zdravstvenim radnicima i lekarima, našim junacima koji se svakodnevno bore sa najtežim slučajevima ove opake bolesti. Postoji jedna izreka koja kaže da “medicina leči telo a muzika dušu” i mi smo hteli da se nadovežemo na tu priču i svojim delom pomognemo svima koji se bore sa našom svakodnevnicom. Potrudili smo se da damo jedan doprinos, kroz nekoliko numera, koje smo pripremili i uputili njima. Nadam se da će ova “muziko-terapija” imati veliki doprinos samom moralu zaposlenima u KBC Kosovska Mitrovica i onima koji su danas imali prilike da nas čuju” rekao je Parlić.

Nadam se da ćemo se sresti u nekim vedrijim i lepšim vremenima, dodao je Parlić i tom prilikom se zahvalio kolegama i koleginicama, koji su samo deo Muzičke škole koji je danas prisutan.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još