• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Bahtiri razgovarali telefonom o sprečavanju širenja koronavirusa

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić i gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri, razgovarali su telefonom o trenutnoj situaciji i preventivnim merama za suzbijanje širenja koronavirusa na području opština.

“Gradonačelnik Bahtiri je obavešten da su nakon identifikacije nekih osoba koje imaju koronavirus u severnom delu, i nakon stavljanja u karantin Severne Mitrovice i Opštine Zvečan, preduzete sve potrebne mere da se spreči širenje ovog virusa, kako bi se bolje upravljalo situacijom”, objavila je opština Južna Mitrovica, prenosi Kljan Kosova.

Bahtiri je naglasio da je spreman za saradnju i da pomogne svim građanima u severnom delu sa svim kapacitetima i mogućnostima kojim opština Južna Mitrovica raspolaže.

“Predsednik Bahtiri i predsednik Rakić dogovorili su se da sarađuju u cilju uspešnog upravljanju situacijom nakon širenja pandemije na severu, ostavljajući po strani politiku i radeći koliko god je moguće na sprečavanju ovog virusa istovremeno pozivamo sve građane da se pridržavaju uputstava i preporuka nadležnih institucija”, navodi Kljan Kosova.

Izvor: Kosovo online / Klan Kosova

Comments

Pročitaj još