• Početna>
  • Vesti>

Đukanović: Na lažima grade svoje političke karijere, Aleksić će morati da plati za izgovorenu neistinu

Danas je održano suđenje po tužbi koju je Andrej Vučić podneo protiv Miroslava Aleksića za neistine koje je izneo u slučaju Jovanjica, kada je rekao da je Predrag Koluvija zvao Andreja Vučića kada je uhapšen.

Vladimir Đukanović, advokat Andreja Vučića u ovom slučaju, rekao je da su navodi koje je izneo Aleksić neistiniti te da je uvidom u telefon Koluvije to i dokazano.

“Očito je da Đilasova i Jeremićeva politička organizacija na lažima gradi svoje političke karijere, ali im je taj plan propao. Ubeđen sam da će se to dokazati u ovom postupku jer je više nego očigledno, a to se može videti iz dopisa Tužilaštva za organizovani kriminal koje je na osnovu forenzičkog veštačenja telefona dotičnog Koluvije utvrdilo, da ni putem aplikacije ni SIM kartice Koluvija nije pozvao ni Aleksandra, ni Andreja Vučića ni 13, ni 14. novembra” rekao je Đukanović.

On je dodao da će Aleksić za izgovorenu neistinu morati i da plati cifru.

“Iz toga se jasno vidi da je Aleksić ozbiljno slagao jer je tvrdio činjenično da je Koluvija zvao Andreja Vučića prilikom hapšenja. Iskreno očekujem da sud tu gnusnu laž sankcioniše, da Aleksić plati za narušavanje časti i ugleda Andreju Vučiću iznos koji smo opredelili. Ako ne bude imao novca nek mu pozajmi Dragan Đilas ili Vuk Jeremić koji su svakako taj novac zarađivali guleći kožu narodu dok su bili vlast” zaključuje Đukanović.

Izvor: Srbijadanas.com

Comments

Pročitaj još