• Početna>
  • Vesti>

Kamenovana prodavnica “STR Ivan” u Kosovskoj Mitrovici

Nepoznate osobe u kasnim ponoćnim satima kamenovale su prodavnicu „STR Ivan“ u ulici Kralja Petra I u Severnoj Mitrovici, potvrdio je za KoSSev, vlasnik ove prodavnice, Ivan Miletić.

Ovaj objekat obezbeđuje lokalna firma „Soko security“ i on je pod video nadzorom.

Kako Miletić navodi, iz ove firme mu je rečeno da se kamenovanje dogodilo oko 03:00 nakon ponoći, te da su dva muškarca sa kapuljačama kamenjem gađala ulaz ove prodavnice.

„Meni su ljudi jutros javili da mi je razbijen lokal i kada sam došao na lice mesta video sam pet kamenova, dva su bila unutra, tri napolju“.

Miletić navodi da je samo razbijeno staklo na vratima ali da ništa iz prodavnice nije ukradeno.

„Jer ako je političke prirode, tako su ne daj Bože krenuli i sa Oliverom“

Kaže da mu nije jasno zašto bi i ko kamenovao njegovu prodavnicu.

„Ja se nikada nikom nisam zamerio i nema jednog čoveka, ne u Mitrovici, nego u svetu, da može da iskoristi ovu situaciju na ovaj način jer sam se sa nekim posvađao, zamerio ili ostao dužan“, tvrdi Miletić.

Međutim, ne isključuje mogućnost da ovaj čin ima veze sa njegovim političkim stavovima.

Nije ovo mala stvar, nije uopšte bezazleno. Jer ako je političke prirode, tako su ne daj Bože krenuli i sa Oliverom i sa još pojedinim ljudima koji se ne slažu sa ovom situacijom u Mitrovici.

„Ugrožena mi je bezbednost i bezbednost moje porodice. Jer ja osim mojih stavova koje iznosim na društvene mreže i u društvu, o trenutnoj političkoj situaciji, ja nemam nikakve probleme sa drugim ljudima. Da li je zbog toga, ne znam, ali je moguće“, dodaje.

Ali u svakom slučaju, nada se da će nadležni organi uspeti da saznaju i razreše slučaj.

Kaže da je policija izašla na teren oko 07:00 i da su već izvršili uviđaj. Međutim, novinar KoSSev portala nije uspeo u više navrata da stupi u kontakt sa policijom regiona Sever i dobije potvrdu o slučaju do objavljivanja vesti.

Izvor: Kossev

Comments

Pročitaj još