• Početna>
  • Vesti>

Večeras u Leposaviću utakmica osmine finala kupa Srbije u futsalu

Nakon osvajanja kupa Zapadne Srbije, futsal klub Leposavić će večeras, u 1/8 finala kupa Srbije, ugostiti prvoligaša, KMF „Kalča“ iz Niša. Utakmica je najavljena za 20h, a biće odigrana u sportskoj hali u Leposaviću.

Inače, futsaleri Leposavića nalaze se u društvu najboljih – među 16 najboljih futsal timova u Srbiji.

“Velika je privilegija naći se u društvu prvoligaša Crvene Zvezde, Ekonomca, Kalče, Novog Pazara i mnogih drugih. Ovo je jedan od najvećih sportskih događaja koji se poslednjih godina odigrava u Leposaviću, naši futsaleri su nam svojim igrama, borbom i zalaganjem omogućili da se prava sportska priredba, praznik fudbala organizuje u našoj opštini” saopšteno je iz ovog kluba.

U ovom klubu ne kriju zadovoljstvo što se – pored Beograda, Kragujevca, Niša, ovako velika sportska priredba organizuje i u Leposaviću, koju, kako kažu ” treba iskoristiti na pravi način, ispuniti halu do poslednjeg mesta i velikom podrškom, dati vetar u leđa futsalerima, koje edna pobeda deli od četvrtfinala i plasman među osam najboljih.”

“Futsaleri su spremni, orni i motivisani, više nego ikad, boriće se do poslednjeg atoma snage” poručuju sportisti svojim navijačima.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još