• Početna>
  • Vesti>

KP otkrila maloletnika osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda

Zajedničkim operativnim radom regionalnih istražnih jedinica policije, direkcije Mitrovica Sever i Jug, identifikovan je i pronađen maloletni Albanac E.M. (2003), koji živi u južnom delu Mitrovice koji je tokom incidenta prošle godine u blizini Ibarskog mosta, nakon fizičkog sukoba, nožem naneo teške telesne povrede maloletnom kosovskom Srbinu D.B. iz Severne Mitrovice.

Regionalni portparol kosovske policijske službe za region sever Branislav Radović kaže za program Radio Kosovske Mitrovice da je protiv njega podneta krivična prijava u osnovnom tužilaštvu u Mitrovici.

„Osumnjičeni maloletnik je saslušan u skladu sa zakonom, priznao je krivično delo koje mu se stavlja na teret i protiv njega je podneta krivična prijava u osnovnom tužilaštvu u Mitrovici u departmanu za maloletnike“ rekao je Radović.

On dodaje da  fotografije sa bezbednosnih kamera prosleđene svim medijima na Kosovu i da je to umnogome olakšalo rad na rasvetljavanju slučaja.

„Fotografije sa bezbednosnih kamera su prosleđene svim medijima na Kosovu, radi eventualnog prepoznavanja izvršioca što je učinjeno preko Kancelarije za saradnju sa medijima i kontakte sa javnošću regionalne direkcije policije Mitrovica Sever i umnogome je olakšalo rad na rešavanju ovog krivičnog dela“ dodao je on.

Napad na D.B. se dogodio 1. septembra prošle godine u blizini glavnog ibarskog mosta u Severnoj Mitrovici i tom prilikom su mu nanete teške telesne povrede, a žrtva zbrinuta u KBC Kosovska Mitrovica.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još