SNS: Saopštenje

– Srpska napredna stranka Vojvodine i SNS Mačvanskog i Kolubarskog okruga najoštrije protestuju zbog nastavka prljave kampanje, koju deo srpske opozicije vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Iz dana u dan,  svojim  lažima, u interesu tajkuna,  lopova i pljačkaša Srbije, besomučno napadaju  Vučića lično, ali i njegovu porodicu, ne štedeći  u svojoj prljavoj borbi ni najnevinije – njegovu decu.

Najnoviji napad, u režiji tajkuna  Dragana Đilasa, Dragana Šolaka i Miroslava Miškovića izveden je preko njihovog medija, kroz propagandnu emisiju u kojoj je predsednik Vučić izložen brutalnim uvredama, krajnje subjektivnim ocenama, iz kojih jasno izvire čista, nepatvorena mržnja, ali i politički stav Vučićevih neistomišljenika.  Aleksandar Vučić već  je  odavno  predmet njihove mržnje, pre svega, zbog činjenice da je Srbiju izvukao iz provalije bankrota u koju su je oni gurnuli i doveo je do pozicije lidera u Evropi po stopi rasta. To ne mogu da mu oproste. Kao što mu neće oprostiti ono što nemaju i o čemu samo mogu da sanjaju- znanje, obrazovanje, posvećenost i energiju, koju ulaže u dobrobit svih građana. Oni, koji kad su bili na vlasti, prstom nisu mrdnuli kad je državnu zajednicu napustila Crna Gora, kad je došlo do proglašenja nezavisnosti tzv. države Kosovo i Metohija, oni koji su uveli granice na Jarinju i Brnjaku i oni kojima je Hašim Tači zahvalan za sve što su učinili, danas mrze Vučića, jer za razliku od njih, vodi  patriotsku politiku srpske nezavisnosti, suverenosti i samostalnog donošenja odluka, stoji u saopštenju. 

Mrze ga i zbog desetina fabrika, koje je otvorio i svih kilometara auto-puteva koje je izgradio. I dok Vučić u Minhenu i Briselu brani Srbiju i narod, oni snimaju filmove, verujući da je, kao što reče jedan od učesnika pomenute propagandne emisije, u politici sve marketing, a mali deo rezultat uverenja. I upravo u tome je ključna razlika između njihove i politike Aleksandra Vučića. U njegovoj politici nema marketinga, jeftinih kalkulacija i mržnje političkih neistomišljenika. Ali ima mnogo uverenja, ideala i ljubavi. Za Srbiju i srpski narod. To mu tek neće oprostiti.   

Izvor: SNS, saopštenje

Comments

Pročitaj još