• Početna>
  • Vesti>

Napad na radnicu u apoteci na šetalištu u Kosovskoj Mitrovici

Na šetalištu u Severnoj Mitrovici, u jednoj od apoteka sinoć je zabeležen incident koji je od strane dežurnog tužioca i istražne jedinice kosovske policijske službe okarakterisan kao napad, rekao je za naš program Branislav Radović, regionalni portparol kosovske policije.

“Dana 10.02 u 19 sati i 50 minuta na gradskom šetalištu u apoteci “Moć Prirode” dogodio se incident koji je policija okarakterisala kao napad. Naime, u apoteku su upala dva lica sa kapuljačama na glavi i od radnice zatražili lek. Kada im je radnica donela lek oni nisu prihvatili već je jedan od njih preko šaltera isprskao radnicu u predelu glave i istog momenta su se obojica trkom udaljili iz apoteke, verovatno uplašeni” rekao je Radović .

On je naveo da je radnica je pomoć zatražila u KBC Kosovska Mitrovica gde su konstatovane povrede u vidu opekotina na licu. Nakon ukazane lekarske pomoći povređena je puštena na kućno lečenje. O svemu je obavešten dežurni tužilac, koji jeslučaj okarakterisao kao napad, a nadležna istražna jedinica nastavlja rad na ovom slučaju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još