• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Lažne patriote iz Dveri obmanjuju građane Srbije

Srpska lista saopštila je večeras da “lažne patriote nepostojećeg pokrajinskog odbora Dveri lažu po običaju i svesno nastoje da obmanu građane Srbije” o borbi Srpske liste za srpski narod u prištinskim institucijama.

“Zarad istine, ponovićemo još jednom, Srpska lista nije deo koalicije sa Aljbinom Kurtijem već u rukama srpskog naroda drži mesta u prištinskim institucijama koja nam je svojom plebiscitarnom podrškom dodelio srpski narod na izborima 6. oktobra, istovremeno porazivši Kurtiju lojalne partnere poput Rade Trajković i Nenada Rašića koje su podržali i pomagali Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić”, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Srpska lista je poručila da je želja tih kvazi-patriota da Srbi odustanu od onog što im pripada i zašta su se izborima izborili.

“I kada bismo poslušali savet Dveri, već bi bile oduzete svetinje. Ili, još gore, sa Srbima sa kojima su Dveri u koaliciji, koji podržavaju nezavisnost Kosova, poput Rašića, Petrovića i Rade Trajković, već bi bio usvojen zakon poput onog u Crnoj Gori, koja se takođe odvojila za vreme vladavine njihovog šefa Đilasa”, zaključeno je u saopštenju Srpske liste.

Izvor: RKM saopštenje

Comments

Pročitaj još