• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija na Jarinju preko sat vremena zadržala Damjana Jovića

Foto Kim

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović zadržan je danas na prelazu Jarinje više od sat vremena od strane Kosovske policije.

Joviću je ulazak na Kosovo ipak dozvoljen, nakon čega je on prisustvovao početku radova i polaganju kamena temeljca na izgradnji Učeničkog doma u okviru Poljoprivredne škole Priština sa privremenim sedištem u Lešku.

„Imali smo manje zadržavanje na Jarinju jedno satipo vremena ali nije to nešto na šta nismo navikli, ništa nam ne pada teško. Došli smo ovde zbog lepih i dobrih stvari i dolazićemo ponovo, ma koliko čekali mi ćemo svoje ciljeve realizovati tako da će nas teško u tome zaustaviti. Naša volja je veoma jaka“, poručio je Jović.

Ovo nije prvi slučaj da se zvaničnici Kancelarije za KiM zadržavaju na prelazima. Pre desetak dana na prelazu Brnjak na severu Kosova granična Kosovska policija zadržala je oko dva sata zamenika direktora Kancelarije za KiM Miljana Ranđelovića koji je tog dana obilazio socijalno ugrožene porodice sa područja opštine Zubin Potok.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još