• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju sutra u Kosovskoj Mitrovici i Klini

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miljan Ranđelović, obići će sutra (24. januar) u 11 sati u Kosovskoj Mitrovici ulicu Rudarske čete, gde će sa predsednikom Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandrom Spirićem i načelnikom Kosovsko-mitrovačkog okruga Slavkom Simićem razgovarati o sanaciji potpornog zida i klizišta u toj ulici, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Od 11:30 sati Ranđelović će obići pet socijalno ugroženih porodica u Kosovskoj Mitrovici, a u 13 sati je predviđena poseta aneksu obdaništa „Danica Jaramaz“.

U 13:20 zamenik direktora Kancelarije za KiM obići će O.Š. „Branko Radičević“ (ul. Kneza Miloša), u čijoj zgradi je smešteno pet osnovnih škola iz južnog dela Kosovske Mitrovice („Dositej Obradović“, „Desanka Maksimović“, „Veljko Banašević“, „Predrag i Miodrag Mihailović“ i „Vlada Ćetković“).

Pomoćik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dejan Pavićević sutra, 24. januara obići će opštinu Klina. Tom prilikom, u 10 sati posetiće u Vidanju istureno odeljenje Osnovne škole „Radoš Tošić“ iz Osojana i ambulantu, koja radi u okviru Doma zdravlja „Istok“ iz Osojana.

U 11 sati, Pavićević će se u školi sastati sa direktorom Osnovne škole „Radoš Tošić“ Zoranom Grkovićem i direktorkom Doma zdravlja „Istok“ Draganom Pantić.

U 13 sati Pavićević će obići socijalno ugrožene porodice Ivice i Dejana Dašića u selu Rudice. Takođe, predviđeno je da Pavićević poseti porodice koje su kroz program Kancelarije za Kosovo i Metohiju za pomoć poljoprivrednim proizvođačima na Kosovu i Metohiji, dobile pomoć u mehanizaciji: porodice Goluba Mikića, Nevenke Šarković i Milije Vuličevića u Vidanju i porodicu Dobrivoja Pešića u Klini, stoji u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još