• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Ristić i Jakšić nemaju nikakvo pravo da se izdaju za narodne predstavnike

Foto: Srpska lista

“Slaviša Ristić i Marko Jakšić su se odmetnuli i od Boga i od naroda kada su ponižavali i reketirali Srbe na Kosovu i Metohiji, ponašajući se kao okupacioni upravitelji, a ne srpski politički predstavnici” navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Ni danas oni ne predstavljaju Srbe na Kosovu i Metohiji, kao što ih nisu predstavljali ni onda kada su krali i otimali od usta ugroženog i napaćenog srpskog naroda” dodaje se.

“Godine su morale da prođu da bi se naporima naše oporavljene države Srbije i Srba na Kosovu i Metohiji sanirala pustoš koju su Ristić i Jakšić za sobom ostavili i oni više nemaju nikakvo pravo da se izdaju za narodne predstavnike, jer svo poverenje naroda odavno su izgubili i prokockali” stoji u saopštenju.

“Jedino što im ostaje, dok troškare ono što su pokrali, jeste da mrze čoveka koji ih je osujetio u svemu što su činili na štetu svog naroda i države, i svaki njihov napad na predsednika Aleksandra Vučića čini jačim i našeg predsednika i Srpsku listu” navodi se.

“Srbi su na Kosovu i Metohiji zahvaljujući predsedniku Vučiću danas ponovo slobodni i ponosni ljudi, i nikada više neće biti Ristićeva i Jakšićeva raja” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još