• Početna>
  • Vesti>

Delegacija Srpske liste na Božićnom prijemu u Istočnom Sarajevu

Delegacija Srpske liste predvođena predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem prisustvovala je danas Božićnom prijemu u organizaciji srpskog člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika u Istočnom Sarajevu, saopštila je Srpska lista.

U razgovoru predsednik Srpske liste Goran Rakić je gospodinu Dodiku i predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović zahvalio na snažnoj podršci koju Republika Srpska pruža srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i pozvao ih da posete srpski narod.

Dodik i predsednica Cvijanović su zahvalili delegaciji Srpske liste na dolasku uz želju da srpski narod na Kosovu i Metohiju nastavi da gradi jedinstvo i slogu, jer je to najjači bedem opstanka srpskog naroda.

Srpski član predsedništva Dodik je istakao “da je apsolutno nedopustivo što deo međunarodne zajednice toleriše Prištini nesprovođenje briselskih sporazuma kada je u pitanju uspostavljanje Zajednice srpskih opština, kao i uvođenje anticivilizacijskih taksi kojima se ugrožava vitalni interes srpskog naroda” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još