Srpska lista: Mučki napad na Simića, napad na sve slobodne Srbe koji se bore za opstanak

Brutalni i mučki napad na člana predsedništva Srpske liste Slavka Simića, paljenjem njegovog porodičnog automobila, je napad na sve slobodne Srbe na Kosovu i Metohiji koji se bore za opstanak srpskog naroda, navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Ovo zlodelo je najbolji primer strašnih pritisaka kojima su izloženi predstavnici srpskog naroda koji stoje u odbrani interesa našeg naroda i naše države Srbije na Kosovu i Metohiji” ističe se u saopštenju.

Srpska lista najoštrije osuđuje ovaj kukavički čin, a nadležne organe poziva da najhitnije pronađu i liše slobode organizatore i izvršioce ovog zlodela.

Bez obzira na pritiske i ucene kojima se suočavaju članovi i funkcioneri Srpske liste, ovi bedni napadi na porodicu Simić će nas samo još više učvrstiti u odbrani interesa srpskog naroda i ostajemo posvećeni borbi za mir i opstanak na našem Kosovu i Metohiji.

Napadi na istaknute predstavnike srpskog naroda koji se hrabro bore svakoga dana su izgleda cena koju su nam skrojili u Prištini neprijatelji i njihovi poltroni, zaključuje Srpska u saopštenju.

Izvor: Radio KM, saopptenje

Comments