• Početna>
  • Vesti>

Gračanica: Popović obišao socijalno ugrožene porodice

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović drugog dana Nove godine obišao je socijalno ugrožene porodice i tom prilikom najmlađima uručio novogodišnje paketiće.

Predsednik Popović je obišao ukupno četiri porodice: Nenada Kitića iz Ugljara, Zorana Jovića, Gorana i Borisa Savića iz Suvog Dola.

Prvi čovek lokalne samouprave je razgovarao sa članovima porodica, slušao o njihovim problemima i istakao da će se lokalna samouprava i ubuduće truditi da pomogne što većem broju porodica.

„Opština Gračanica je u prethodnoj godini pomagala socijalno ugrožene porodice, to ćemo raditi još više u ovoj novoj godini. Trudićemo se da ljude uposlimo, želimo da našim porodicama omogućimo bolje uslove za život, kako bi socijalno ugroženih bilo sve manje“, kazao je Popović.

U pratnji predsednika Popovića bili su i njegovi saradnici, direktor zdravstva i socijalnog staranja Aleksandar Popović, predsednik Privremenog organa Opštine Lipljan Zlatko Lazić i direktor Centra za socijalni rad, preko kojeg su porodice izabrane.

Izvor: TV Most / Opština Gračanica


Comments

Pročitaj još