• Početna>
  • Vesti>

Promocija škole “Malac genijalac” sutra u Gračanici

Škola „Malac genijalac“ i Dom kulture „Gračanica“ organizuju predstavljanje radionice namenjene zdravom razvoju dečije kreativnosti i mašte. Promocija će biti organizovana u Domu kulture „Gračanica“ u ponedeljak u 17 časova.

Škola koja, kako navode organizatori, pospešuje popravljanje koncentracije, pažnje, memorije, fokusa, pravilno razvijanje leve i desne moždane hemisfere, fotografsko pamćenje i samopouzdanje, namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

Direktor ove škole, Vladimir Simić, navodi da je do odluke o otvaranju ove škole u Gračanici došlo na inicijativu roditelja čija deca već pohađaju ovu školu u Kosovskoj Mitrovici.

„Najbolji poklon koji detetu možete da poklonite za ceo život jeste obrazovanje. Škola služi za pravilno razvijanje dečijeg mozga, obe moždane hemisfere. Škola je namenjena svoj deci zato što svako dete ima mogućnost da ostvari pun intelektualni kapacitet“, prenosi poruku Simića, Dom kulture „Gračanica“.

Prijava zainteresovanih će trajati tokom celog januara, a možete se prijaviti na sajtu www.malacgenijalac.com ili putem imejla malacgenijalackm@gmail.com

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još