• Početna>
  • Vesti>

Brnabić o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova: Gospodo iz SzS nije sve do novca

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, izjavila je danas da vlast u Srbiji radi isključivo u interesu Srbije i građana te da će nastaviti da se bore da zemlje koje su priznale nezavisnost Kosova suspenduju tu odluku.

Ona je u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika rekla da je to što su neke države povukle priznanje rezultat rada Vlade Srbije, a ne novca.

„Gospodo iz Saveza za Srbiju nije sve do novca, možda vama jeste, ali nije sve svima na svetu do novca, novac ne kupuje sve“, rekla je Brnabić odgovarajući na nedavne navode potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić da je ministar Ivica Dačić zloupotrebio službeni položaj jer je  pribavljao novac za otpriznavanje Kosova.

Branabić je rekla i da je jedino važno da građani Srbije razumeju šta Vlada radi i da vide rezultate i da daje sve od sebe da život u Srbiji svim građanima bude bolji.

Ministar odbrane Srbije, Aleksandar Vulin, rekao je da je Marinika Tepić „ispunila svoj zadatak“ izjavom kojom je „bačena ljaga“ na prijatelje Srbije.

Izvor Beta/Kosovo Online

Comments

Pročitaj još