• Početna>
  • Vesti>

Vulin: Kad vidite ko vas napada, znate da radite nešto veliko i dobro

“Nema tog Pacolija, Tepićeve ili koga god ko nas napada, zbog koga ćemo prestati da se borimo za jačanje Vojske Srbije. Kad vidite ko vas napada, znate da ste uradili nešto veliko i dobro za srpski narod i srpsku vojsku”, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući u Narodnoj skupštini Republike Srbije na napade Bedžeta Pacolija.

“Bedžet Pacoli, taj isti kome Marinika Tepić obezbeđuje prostor i priliku da govori, sada je napao Vladu Republike Srbije, konkretno mene, zato što, kako kaže – vaskrsavam zločinačke ratne brigade, brigade koje su činile zločine u Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji. Osećam potrebu da još jednom stanem u zaštitu svih naših pripadnika, svih naših boraca, i svih koji su branili ovu zemlju, a posebno pripadnika 63. padobranske i 72. brigade za specijalne operacije, da još jednom potvrdim koliko je naša zemlja posvećena odbrani onih koji su je branili – rekao je ministar Vulin – i dodao da “čim vidite ko vas napada za nešto, vi znate da ste nešto veliko i dobro uradili za srpski narod i za srpsku vojsku”.

“Jutros sam imao sastanak i sa predstavnicima određenih boračkih udruženja, koja upravo okupljaju bivše pripadnike te dve brigade, koji su iskreno ponosni što se njihova država konačno uspravila, i što je znala šta će je čekati ali je to uradila, i vratila ove slavne jedinice u rang brigade, kako im i pripada. Očekujemo i dalje napade, i kao što smo odmah videli, i od naših, od državljana Srbije, koji su odmah našli načina da napadnu svoju zemlju zbog toga. Ali znamo da radimo pravu stvar – rekao je ministar odbrane i potvrdio da se tako čuva i jača Vojska Srbije, “i nema tog Pacolija, Tepićeve ili koga god ko nas napada, zbog koga ćemo prestati da se borimo za jačanje Vojske Srbije”rekao je Vulin.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još