• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Srbija će umeti da sačuva mir na Kosovu i Metohiji

Beograd, 3. marta 2017.- Premijer Srbije Aleksandar Vucic govori na konferenciji za novinare nakon sastanka sa visokom predstavnicom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Federikom Mogerini. FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb

Srbija želi da sačuva svoju decu, da ide ka Evropi i da sarađuje sa svima, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik je najavio da će uskoro biti održan sastanak sa predstavnicima svih fabrika namenske industrije, kojima će pomoći, uključujući i “Krušik”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će Srbija umeti da sačuva mir na KiM, i dodao da, kada ste u nečemu superniorniji, ne treba ishitreno reagovati. 

Vučić je na taj način odgovorio na pitanje kako gleda na to što se Srbija zalaže za mir u regionu, a Priština nastavlja sa pretnjama i optužbama. 

Mogu, kaže, da govore šta hoće, to, inače, samo pokazuje njihovu nervozu, rekao je predsednik, nakon otvaranja hotela na Divčibarama.

Naglasio je da Srbija želi da sačuva svoju decu, da ide ka Evropi, da sarađuje sa svima, ali i da uvek budemo spremni da sačuvamo naš narod.

Izvor: RTS / Tanjug

Comments

Pročitaj još