• Početna>
  • Vesti>

Vučić: I ja kažem – fabrikovani zločin u Račku, hoće sve da nas osude?

Predsednik Aleksandar Vučić nazvao je danas zastrašujućim to što je Ivan Todosijević osuđen na dve godine zatvora zato što je za zločin u Račku rekao je da je izmišljen, te poručio da i on sam ponavlja da je to fabrikovani zločin i upitao da li će zbog toga sve da nas osude.

“To je zastrašujuće”, rekao je Vučić novinarima u Šapcu i dodao:

“Vi članovi Srpske liste ponoviće isto, i ja ponavljam sada – fabrikovani zločin u Račku, gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler Voker”, rekao je Vučić.

Kako kaže, ponavljaće to svaki dan da vidi hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu, samo zato što se to njima (u Prištini) ne sviđa, te primetio da je im je to glavna vest.

Manipulacije i laži o Silvani Arsović

Vučić je ukazao da su u Prištini sinoć u svojim medijima proglasili mrtvom Silvanu Arsović, bivšu saradnicu ubijenog Olivera Ivanovića, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u to ubistvo, a koja je zbog lošeg zdravstvenog stanja primljena na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

“Ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistava Olivera Ivanovića. Proglasili je mrtvom, još govoreći kako su je naši lekari ubili. To su zastrašujuće stvari”, istakao je Vučić.

Izvor: Tanjug

Comments

Pročitaj još