• Početna>
  • Vesti>

Spirić zahvalio Vesiću na donaciji vozila za čišćenje snega

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić zahvalio je u ime svih građana Kosovske Mitrovice, svojih saradnika i svoje lično ime, zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, na poklonu, kamionu za čišćenje snega.

” Kamion koji je u potpunosti sređen i repariran spreman je za rad na terenu i za olakšavanje rada putarima u teškim zimskim uslovima. Nije ovo jedini poklon koji smo dobili od gospodina Vesića. U skorije vreme je tu bilo i mnogo drugih mašina i mehanizacije stanovnicima ovoga grada. Dugujemo veliku zahvalnost gospodinu Vesiću na angažovanosti, na tome što misli na svoj narod i što nam u ovim, za nas izuzetno teškim ali i istorijskim trenucima za opstanak, pruža ruku pomoći.
Time nam dokazuje da je država Srbija uz nas, da predsednik Aleksandar Vučić misli na svoj narod, ne samo u okviru sveobuhvatnog paketa mera koji pruža Srbima na Kosovu i Metohiji, već i u svim potrebama naroda koji se trudi da ostane i opstane na svojim vekovnim ognjištima, a mi se , kao i uvek , uzdamo u našu državu, jer drugu nemamo” ističe Spirić u saopštenju.

On dodaje da će poklon grada Beograda koristiti JKP “Standard” iz Kosovske Mitrovice i da će se time značajno unaprediti njihov rad.

“U ime svih građana Kosovske Mitrovice, u ime svih svojih saradnika i u svoje lično ime, želim da se zahvalim Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika grada Beograda, na poklonu koji nam je poslao. Ovaj poklon grada Beograda koristiće JKP „Standard“ čime će se značajno unaprediti njihov rad. Nije ovo jedini poklon koji smo dobili od gospodina Vesića. U skorije vreme je to bilo i mnogo drugih mašina i mehanizacije stanovnicima ovoga grada. Dugujemo veliku zahvalnost gospodinu Vesiću na angažovanosti, na tome što misli na svoj narod i što nam u ovim, za nas izuzetno teškim ali i istorijskim trenucima za opstanak, pruža ruku pomoći. Grad Beograd je uvek bio ispružena ruka pomoći nama, koji smo ostali ovde, na Kosovu i Metohiji . Tome u prilog govori i činjenica da smo se pobratimili sa više beogradskih opština, sa kojima gajimo uzajamno poštovanje, uvažavanje i pravu bratsku ljubav. Njihova pomoć ni podrška nije izostala ni u najtežim trenucima, kada se lomila i još uvek se lomi sudbina svih nas, ali ni kada slavimo, jer sa nama dele i trenutke radosti .
Time nam dokazuje da je država Srbija uz nas, da predsednik Aleksandar Vučić misli na svoj narod, ne samo u okviru sveobuhvatnog paketa mera koji pruža Srbima na Kosovu i Metohiji, već i u svim potrebama naroda koji se trudi da ostane i opstane na svojim vekovnim ognjištima, a mi se , kao i uvek , uzdamo u našu državu, jer drugu nemamo” saopštio je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Izvor: RKM, saopštenje

Comments

Pročitaj još