• Početna>
  • Vesti>

Treća pljačka vozila “Henderson” koji prevozi novac za potrebe banaka

U mestu Kratina u opštini Leposavić, na putu Raška – Kosovska Mitrovica
oko 11 sati opljačakano je vozilo firme „Henderson“ koja prevozi novac za potrebe banaka. Ovo je treći put u poslednjih godinu i po dana da se dešava oružana pljačka firme koja je registrovana na Kosovu za obezbeđivanje ljudi i imovine – uglavnom banaka.

“Došlo je do oružane pljačke vozila firme “Handerson” koja prevozi novac iz pravca “Gejta 1” prema Kosovskoj Mitrovici. Prema informacijama, aktiviran je plan i obaveštene su sve patrole na terenu kako bi osumnjičeni bili uhapšeni. Na licu mesta su upućena dva vozila interventne jedinice koja su zatekla tri vozila u plamenu, vozilo “Handerson” ; vozilo “Reno megan” sive boje jagodinskih tablica kao i jedno nepoznato vozilo” rekao je za program Radio Kosovske Mitrovice Branislav Radović portparol kosovske policije za region Sever.

“Obaveštena je vatrogasna jedinica a lica iz vozila koja su napadnuta odnosno tri lica su vozilom hitne pomoći prebačena u KBC Kosovska Mitrovica. Od istih su oduzeta 3 pištolja, obzirom da se radi o službenim licima” dodaje Radović.

Potera za licima koja su izvršila ovaj napad je u toku i usmerena je ka Belom Brdu i selu Badrić, u podnožju Kopaonika navodi Radović i dodaje da se pretpostavlja da osumnjičeni beže belim kombijem nepoznatih registarskih oznaka.

“Na licu mesta su vatrogasci i istražna jedinica a istraga je u toku.” rekao je Radović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još