• Početna>
  • Vesti>

Među licima za kojima traga Kosovska policija i trojica Srba

Kosovska policija traži šest osoba, optuženih za različita krivična dela, od teškog ubistva do pljačke. Na listi su i imena trojice Srba.

Dušan Jovanović, Ratomir Božović i Branislav Rakić su Srbi, čija imena se nekoliko godina nalaze na sajtu Kosovske policije, a za kojima policija traga, javlja Gazeta Ekspres. 

Na ovom spisku su i Albanci koji su optuženi za različita krivična dela. Ridvana Ademija Kosovska policija traži zbog razbojništva.

Portparol Kosovske policije Daut Hodža rekao je za Indeks Onlajn da se imena osoba za kojima se traga nalaze na web stranici Kosovske policije, ne navodeći detalje o ukupnom broju osoba za kojima Kosovska policija traga.

Petri Salihu i Korab Zogijani, takođe su na listi traženih osoba i smatraju se opasnim.

Policija traži saradnju svih građana i institucija da u svakoj prilici, ako imaju informacije vezano za lokaciju osumnjičenih, obaveste policiju na brojeve 92 i 192.

Kako prenosi Gazeta Ekspres, nezvanično, među osobama za kojima je raspisana poternica je i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, koji je osumnjičen za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.

Izvor Gazeta exspres/Kosovo Online

Comments

Pročitaj još