• Početna>
  • Vesti>

SL: Bolesne misli dele sa javnošću na društvenim mrežama

Đilasovi podrepaši su na vest o prolaznom zdravstvenom problemu predsednika Aleksandra Vučića pokazali svoje pravo lice oličeno u mržnji prema svemu što je srpsko, navodi se u sapštenju srpske liste.

U izlivima uvreda, mržnje, zlobe i beščašća utrkivali su se Đilasovi satrapi, valjda da bi dobili dnevnicu svog patrona.

Oni isti zaljubljenici u albanske političare koje su podržavali protiv Srpske liste, poput malog Marka Jakšića, iskoristili su jučeranjši dan da svoje bolesne misli podele sa javnošću na društvenim mrežama.

Mali Marko, koji je javno promovisao Gonđu Čauši, albanskog kandidata ispred Demokratske partija Kosova Kadrija Veseljija, u kampanji za lokalne izbore u severnoj Kosovskoj Mitrovici je predsedniku Vučiću na tviteru poželeo smrt!?

Srbi sa Kosova i Metohije se stide što na ovoj svetoj zemlji dele prostor i vazduh sa ovakvim srbimrscima, neostvarenim likovima, koji svoju duševnu hranu umesto u dobrom i lepom nalaze u mržnji prema svemu što je srpsko.

Ipak, podvlačimo da je najveći broj Srba sa Kosmeta sa zabrinutošću primio vest od ugroženom zdravlju predsednika Vučića, i poželeo mu brz oporavak, svesni da bi bez predsednika Vučića na čelu Srbije Srbi na Kosmetu bili nezaštićeni i na udaru razularenih bandi iz Prištine, navodi se u sapštenju.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica, sapštenje

Comments

Pročitaj još