• Početna>
  • Vesti>

Vulin:Vučić će ozdraviti,ali oni koji ga mrze neće nikad

Vučić će ozdraviti, ali „oni koji ga tako slepo mrze“ neće ozdraviti nikada, poručio je predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom vesti da je predsednik Srbije hospitalizovan na VMA zbog zdravstvenih problema.

U saopštenju koje je dostavio medijima, Vulin kaže da je ta vest probudila „mržnju i bes među ustašama, na šiptarskim sajtovima i posebno među članovima Ðilasovih partija“, te da je sve njih ujedinila mržnja prema Vučiću i  „nada da je bolest teška a da Vučića više neće biti“.

„Vučić jeste neodgovoran prema svom zdravlju ali nije neodogovoran prema Srbiji, zato mu ljudske sramote i neprijatelji Srbije i žele smrt“, kaže Vulin.

Ministar odbrane  Vulin za TV Pink izjavio je jutros da je siguran da će sa zdravstvenim stanjem predsednika Aleksandra Vučića, koji je juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, biti sve u redu.

“Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare“, rekao je Vulin . Na pitanje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije, Vulin je kazao da je Vučić veoma hrabar i snažan čovek, ali da ne vodi računa o svom zdravlju i da lekari, kako kaže, mogu da mu priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

“Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a pre svega njegova porodica, voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je jednostavno takav čovek“, naveo je Vulin.

Dodao je da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum niti se na VMA pravi lekarski tim za njegovo lečenje.

“ Vučić potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan lekar savetovao, vrati na posao“, rekao je Vulin.

Marjanović: Nadam se brzom ozdravljenju predsednika Srbije

Gostujući u vestima Studija B zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stanke u Skupštini Grada Radoslav  istakao je da se Aleksandra Vučića. Marjanović očekuje da se predsednik Vučić vrlo brzo vrati redovnim aktivnostima i borbi za budućnost Srbije.

Ðurić Vučiću: Brz oporavak, Srbija je uz tebe

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Ðurić poželeo je brz oporavak predsedniku Vučiću, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, ističući da su njegove misli sa „čovekom koji daje celog sebe boreći se svakim atomom snage za Srbiju“.

„Moje i misli naše porodice su sa čovekom koji daje celog sebe boreći se svakim atomom snage za Srbiju. Brz oporavak, Srbija je uz tebe, predsedniče Vučiću“, naveo je Ðurić na svom nalogu na Tviteru, gde je objavio i fotografiju predsednika Srbije.

Izvor Studio B

Comments

Pročitaj još