• Početna>
  • Vesti>

Vučićević: Smišljeno su pokušali da isprovociraju Vučića

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan J. Vučićević smatra da su novinari određnih medijskih kuća juče tokom konferencije za štampu u Beogradu na vodi pokušali da isprovociraju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Njihovo ponašanje je, kako kaže, bilo unapred osmišljeno i dogovoreno.
Vučićević je za Pink istakao da je Vučić tokom konferencije za medije u Beogradu na vodi poput šahovskoog majstora odigrao simultansku i to ne sa jednom „hejterom“,,nego sa njih 10.

– Ono nije bilo nikakvo novinarstvo, ti ljudi su poslati da izazovu incident –istakao je Vučićević.

– Novinar koji unosi telefon u lice predsedniku države, pa gde to ima? Da li,možete da zamislite da je bilo koji novinar pre 2012. godine gurao mobilni,telefon u lice Borisu Tadiću? Možete li da zamislite takvu scenu bilo gde u,svetu, bilo gde u Evropi? On sebi daje za pravo i da kaže predsedniku: „Vi se,zavitlavate!“ – dodao je Vučićević.

Kako je istakao, ideja je bila da se guranjem telefona predsediku u lice izazove njegova, refleksna reakcija da bi se posle od toga pravio haos.

– Sve je to proračunato i osmišljeno u centrima moći – rekao je Vučićević i dodao da,je predsednik Srbije juče bio mnogo loše, a da je jutros mnogo bolje.

Prema njegovim rečima, Vučiću je juče bilo teško i zbog konferecije za medije u,Beogradu na vodi, ali i zbog nekih sastanaka sa nekim međunarodnim poslanicima.

– Jutros mu je znatno bolje, „hejteri“ mogu samo da žale što im je propala i ta šansa. Nemaju drugi način da pobede Vučića osim da ga ubiju ili da on umre. Ovo,im je bila šansa. Ta količina bolesne patološke mržnje mene svakog puta, ispočetka šokira, iako zna ko su i šta su oni – dodao je Vučićević.

On je ukazao da je noćas neko na tviteru objavio da je Vučić na VMA, a odmah je krenula najstrašnija kampanja gde se priželjkuje njegova smrt.

Vučićević je ocenio da se sa patološkom mržnjom vesti da je predsednik Srbije završio u bolnici zbog srčanih problema raduju neprijateljski „hejterski“ mediji u regionu.

– Hrvati likuju, maltene slave jer im je neko od mrzitelja iz Beograda javio da je Vučič loše – dodao je Vučićević.

Izvor TV Pink/Studio B

Comments

Pročitaj još