• Početna>
  • Vesti>

Akademija preduzetništva za studente i srednjoškolce sa KiM u Skupštini grada Beograda

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović, prisustvovaće sutra, 4. oktobra u 13 sati, u Starom dvoru svečanom prijemu, gde će zajedno sa predstavnicima Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i članom Gradskog veća Dragomirom Petronijevićem, pozdraviti studnete i srednjoškolce sa Kosova i Metohije.

U Skupštini grada Beograda, sutra, 4. oktobra, sa početkom u 13,30 sati, uz podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Grada Beograda, biće organizovana Akademija preduzerništva za studente i srednjoškolce sa Kosova i Metohije, u kojoj će učestvovati 60 mladih sa prostora KiM i 100 mladih iz Beograda.

Predviđeno je da mladi sa KiM ovom prilikom posete i Naučno tehnološki park Beograd, a da se 5. oktobra u 10 sati susretnu i upoznaju sa mladim inovatorima, nakon čega će obići Narodni muzej u Beogradu.

Učesnici ovog programa, potom će nastaviti obuke u Kosovskoj Mitrovici i učestvovati u „Takmičenju za najbolju biznis ideju“ za mlade sa prostora Kosova i Metohije.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još