• Početna>
  • Vesti>

Mitrović pozvao Srbe u Kosovskom Pomoravlju da 6. oktobra podrže Srpsku listu

Član Predsedništva Srpske liste Srđan Mitrović pozvao je danas Srbe u Kosovskom Pomoravlju da 6. oktobra izađu na birališta i podrže Srpsku listu.

Mitrović, koji je i predsednik Privremenog organa opštine Gnjilane, istakao je da je iz srpskog budžeta blizu 300 porodica dobilo pomoć koja im pomaže da ostanu na ovim prostorima.

„Uz svestranu pomoć države Srbije preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju pronalazimo način da pomognemo svakoj porodici koja ima potrebe za nekom vrstom pomoći. U poslednjih šest meseci  obezbedili smo građevinski materijal za 150 porodica u Kosovskom Pomoravlju da bi poboljšali uslove života. Podelili smo 80 poljoprivrednih mašina, pomagali smo povrtare i voćare donirajući plastenike i sadnice voća. Za 12 meseci izgradili smo 10 kuća za socijalno ugrožene porodice“, izjavio  je Mitrović.

Mitrović je istakao da građani, podrškom Srpskoj listi, doprinose da se pomaže i u budućem periodu u većem obimu.

„Pozivam ljude  da 6. oktobra izađu na birališta i da glasaju za Srpsku listu i omoguće da radimo što više i u većem obimu kako bi zajedničkim snagama opstali i ostali na ovim prostorima“, rekao je član Predseništva Srpske liste u poseti selu Koretište novobrdske opštine.

Izvor: RTV Puls

Comments

Pročitaj još