Gračanica: Arlov uručio pomoć porodici Mihajlović

Na inicijativu predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića, Milorad Arlov predsednik Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu danas je uručio novčanu pomoć i pakete slatkiša petočlanoj porodici Mihajlović iz Badovca.

U prisustvu direktora opštinskog odeljenja zdravstva Aleksandra Popovića, Arlov je u manastirskoj porti u Gračanici uručio tri stotine evra i pakete sa slatkišima Aleksandri Mihajlović iz Badovca. Ova petočlana porodica opstaje bez ikakvih novčanih primanja, s obzirom da ni Aleksandra ni njen suprug nisu u radnom odnosu. Od dečijeg dodatka odrastaju troje dece Miodraga, Luku i Lazara.

„Zahvalna sam gospodinu Arlovu na pomoći koja nama mnogo znači ali veliko hvala i predsedniku opštine Srđanu Popoviću koji mi je pomogao da stupim u kontakt i da gospodina Arlova zamolim za pomoć“, rekla je Aleksandra.

„ Odlučili smo danas da pred ovom svetinjom uručimo novčanu pomoć porodici Mihajlović kako bi koliko toliko ublažili ovaj težak život srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.Pomažemo koliko možemo i sve to radimo zahvaljujući humanosti, humanih ljudi Republike Srpske i njenih institucija“, kazao je Arlov koji će u popodnevnim satima posetiti opštinu Gračanica gde će razgovarati sa predsednikom opštine Srđanom Popovićem o daljem nastavku saradnje.

Direktor opštinskog odeljenja za zdravstvo Aleksandar Popović kazao je da će opština Gračanica i ubuduće pronalaziti načine i sredstva da pomogne svima kojima je ta pomoć potrebna.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još