SLS u poseti selu Banje u opštini Srbica

Samostalna liberalna stranka (SLS), nastavila je svoju kampanju za prevremene parlamentarne izbore posetom selu Banje u opštini Srbica, saopšteno je iz ove stranke.

Predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović je zajedno sa svojim kandidatima za poslanike i bliskim saradnicima obišao porodice i razgovarao o problemima sa kojima se meštani ovog sela suočavaju. 

“U višečasovnom razgovoru sa meštanima, saznali smo da im je najveći problem odlazak mladih ljudi posle školovanja, jer ne postoji mogućnost zaposljenja, potom nedostatak putne infrastrukture, ulaganja u bolji razvoj poljoprivrede, ali bez obzira na more problema, radovala nas je činjenica da u selu ima puno dece, što nas obavezuje da opstanemo i bezrezervno se borimo za bolji život budućih pokolenja”, ističe se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su meštanima ovog sela poručili da glasaju za SLS.

“Glasanjem za Samostalnu liberalnu stranku glasaju za čoveka koji će zastupati njihove interese, interese svog naroda do koga će uvek naći načina da dođu i uticati na rešavanje gorućih problema, jer mi dolazimo tamo gde drugi nisu mogli da stignu.”

Izvor: Radio Kontakt plus


Comments

Pročitaj još