• Početna>
  • Vesti>

SO Leposavić: Bojović istupio iz Partije kosovskih Srba

Zbog kako je naveo nezadovoljstva neodgovornim ponašanjem Partije kosovskih Srba, koje je nazvao privatnim preduzećem šef odborničke grupe Branko Bojović napustio je partiju i prešao u slobodne odbornike.

Na početku sedme redovne sednice SO Leposavić na kojoj je prisustvovalo 18 od 19 odbornika,šef odborničke grupe Partije kosovskih Srba Branko Bojović je saopštio da napušta ovaj odbornički klub i prelazi u nezavisne odbornike.

“Želim da podsetim neke ljude čije sećanje ide samo par sati u nazad da se izbori dobijaju na način da se pred neke ljude izađe sa obećanjem, sa rezultatima ili onog momenta kada ne postoje rezultati da pobegne da se skloni od tih ljudi, ako ima čas i drži do svojih principa. Druga stvar mi smo na prošloj sednici Odbora za politiku i finansije imali moje obaveštenje o izlasku iz ove partije. Mislim da će na kraju svega neki ljudi da shvate da neprijatelja ne preba da traže u drugima već u sebi. Glasove za izbore ne preba da traže u stranim ambasadama i političkim partijama već među narodom ovde. Ja definitivno neću da budem deo takvih igara i spletkarenja. ne želim da imam nikakve veze sa tim privatnim preduzećem i ne želim da mi se ime povezuje sa bilo kim od njih”, izjavio je Branko Bojović.

Predsedavajući Skupštine pročitao je saopštenje Partije kosovskih Srba u kojem se kaže da je Branko Bojović isključen iz ove partije i više ne zastupa njene interese. Polemike po ovom pitanju više nije bilo.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još