• Početna>
  • Vesti>

Rakić: Nastavljamo da pomažemo, uskoro nova radna mesta

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je u Ranilugu da će biti nastavljena ulaganja u Kosovsko pomoravlje i da će uskoro biti otvorena nova radna mesta.

Rakić je u Ranilugu obišao radove na izgradnji Centra porodične medicine i tom prilikom poručio građanima da će Srpska lista, prateći politiku Aleksandra Vučića, nastaviti sa investicionim ulaganjima koje je inicirao upravo predsednik Srbije.

Rakić je kazao da je svestan da je za opstanak Srba na Kosovu potrebno osigurati nova radna mesta.

“Želim da vam kažem, ne samo obećam, već garantujem da ćemo uskoro imati nova radna mesta. I ono što mogu da vam kažem a i to vam obećavam, da će u opštinskoj komisiji biti i vaš predstavnik koji će pomoći da mapiramo porodice kojima je radno mesto potrebno”, poručio je Rakić okupljenim građanima.

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić kazao je da je nacionalni interes da Srbi budu jedinstveni.

Oni koji to ne razmeju danas, razmišljaju samo o sebi i svojim ličnim interesima rekao je Jevtić i istakao da nije vreme za podele.

Jevtić je kazao da veruje da će do kraja godine u potpunosti biti završena zgrada Centra porodične medicine istakvši da će u Ranilugu i nakon izbora biti nastavljena ulaganja.

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Gnjilanu Đorđe Andrejević zahvalio se predstavnici Srpske liste na svemu što su do sada uradili i što su, kako je naveo, bili uz svoju državu.

“Čvrsto verujemo da će i u budućem mandatu isključivo Srpska lista predstavljati nas Srbe u Prištini i da ćemo imati ljude koji se bore za svoj narod i državu Srbiju a mi ćemo podržavati njih”, naglasio je Andrejević.

Delegacija Srpske liste u kojoj je bio i potpredsednik Igor Simić obišla je u Kosovskom pomoravlju i porodicu Nikolić u selu Kololeč koja živi u veoma teškim uslovima. 

“Zahvaljujući Ministartvu za zajednice i povratak, ministru Jevtiću, politici predsednika Aleksandra Vučića i Srpske liste, danas smo u mogućnosti da porodici Nikolić obećamo, a kada Srpska lista da obećanje onda se to i realizuje, da uskoro ova prpodica dobija nov krov nad glavom, funkcionalan i opremljen, potreban za normalan život”, istakao je Simić.

Predstavnici Srpske liste predthodno su u Ranilugu razgovarali sa predsednikom ove opštine Vladicom Aritonovićem.

Izvor: Kosovo onlajn

Comments

Pročitaj još