• Početna>
  • Vesti>

Spirić: Radio K.Mitrovica dosledan objektivnom informisanju; JP “Mreža Most” trajna i neraskidiva veza sa Srbijom

Radio Kosovska Mitrovica emituje kvalitetniji i čistiji signal zahvaljujući  JP “Mreža Most“ koje je u emisionu tehniku našeg radija uložilo pola miliona dinara.

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, čijom zaslugom je radio pre tri godine vraćen u svoj grad nakon 17 godina, rekao je tim povodom da ohrabruje pre svega činjenica da je Radio Kosovska Mitrovica ostao dosledan svojim slušaocima, i objektivnom i istinitom informisanju.

„Ohrabruje i to što ste deo JP „Mreža Most“ i veliku zahvalnost dugujemo direktorici Slađani Ivančević koja je nesebično u jato ozbiljne mreže okupila najkvalitetnije ljude i medije, koji govore istinu o srpskom narodu na prostoru Kosova i Metohije, bore se za njihova prava i izveštavaju o svim poteškoćama u kojima se nalazi srpsko i nealbansko stanovništvo. Ono što krasi „ Radio Kosovska Mitrovica“ jeste doslednost i želim da na tom putu ostanete i trajete svi zajedno sa JP „Mreža Most“  koja je pre svega  trajna i neraskidiva veza sa državom Srbijom“ rekao je Spirić.

Značaj JP “Mreža Most” prepoznali i predsednik Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić

On ističe da je i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić  značaj JP „Mreža Most“ kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, kojima se nesebično zahvalio za sve što, kako je rekao,  čine srpskom narodu na prostoru Kosova i Metohije.

„Za mene Radio Kosovska Mitrovica  je sinonim glavnog otpora medijskom mraku koji je zadesio naše građane 1999.godine i jedini radio koji je i u predratnom i posleratnom periodu trudio se da ukaže na istinu“ rekao je Spirić.

Izvor, foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još