Raseljena lica dala podršku Srpskoj listi

Koalicija raseljenih lica sa KiM dala je punu podršku i stavila sve svoje resurse na raspolaganje Srpskoj listi za predstojeće izbore koji se na Kosovu održavaju 6. oktobra.

Koalicija je pozvala sva raseljena lica sa pravom glasa da podrže Srpsku listu, kako su naveli, u ime sabornosti i srpskog jedinstva na Kosovu, prenosi Kosovoonline.

“Politička borba za prisustvo i uticaj Srbije na KiM može biti uspešna samo u sadejstvu političkih predstavnika Srba sa KiM i vlasti u Beogradu, a uz pokroviteljstvo predsednika Aleksandra Vučića kao najuticajnijeg političara sa ovih prostora”, navodi se saopštenju.

Kako se navodi, Srpska lista će biti snažna, a srpski narod zaštićen onoliko koliko će predsednik Vučić imati snažna prijateljstva sa velikim svetskim liderima, kao što su predsednici Kine i Rusije.

Samo slogom i sabornošću naš narod može da zaštiti svoje interese na Kosovu i zato ćemo na predstojećim izborima stati iza Srpske liste, kao nacionalnog i državnog projekta za opstanak i ostanak Srba na KiM, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Tanjug

Comments