Zvečan: Slatki doček za zlatnu Čupku

Zlatna Natalija Savić Čupka vratila se sa Evropskog prvenstva u juniorskom kik boksu u rodni Zvečan, gde su je večeras dočekali porodica, treneri iz kluba “028” i prijatelji.

Aktuelna svetska a sada i evropska šampionka kaže da joj je ovogodišnje finale bilo lakše nego prošlogodišnje i da je značajno i to što je sa protivnicom Ruskinjom već odmeravala snagu, pa je znala sa čim se suočava.

“Mislim da mi je ove godine bilo lakše da je savladam, bila sam i fizički spremnija, možda je ovo finale bilo i lakše nego prošle godine” kaže Natalija i na pitanje koja titula joj je draža odgovara:

“Možda ova sada jer sam bila pod većim pritiskom, obzirom da sam već osvojila Svetsko prvenstvo, pa da li ću sada osvojiti Evropsko, koje je možda na nižem nivou”.

Nataliija je dočekana uz ovacije, srpske zastave i simbolički prigodnu tortu sa trobojkom i rukavicama.

Podsetimo, reprezentacija Srbije osvojila je na prvenstvu  održanom u mađarskom gradu Đeru, 15 medalja, od toga osam zlatnih. Natalija kaže da je kompletna reprezentacija bila odlična.

“Jako smo se dobro pokazali kao reprezentacija ove godine, kao i prethodnih godina. Imamo jako dobre borce u reprezentaciji i bilo je odličnih mečeva” rekla je Natalija i dodala da je trenutak proglašenja pobednika savršenstvo.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Radio Kontakt Plus, Kossev

Comments

Pročitaj još