Srpska lista neće nasesti na provokacije

Foto: Srpska lista

“Bez obzira na nastojanje klana Jablanović da lažima prikrije svoje lopovluke, lažne ugovore, prevarene građane, nameštene tendere, ulizivanje albanskim političarima u Prištini, srpski narod na Kosovu i Metohiji, a posebno u Leposaviću dobro zna kako je ovaj klan vedrio i oblačio u svoje vreme, a opštinski budžet pretvorio u porodičnu slamaricu iz koje su otimali novac za svoje kriminalne poslove o kojima govore policijski organi Republike Srbije, iz odeljenja za narkotike”, navodi Srpska lista u svom saopštenju.

Srpska lista ističe da “kada Jablanovići govore o poštenju,  osvedočeni i osuđeni prevaranti i lopovi pocrvene od stida. Isto tako kada u svojim lažima koriste čak i našu crkvu, u kojoj su se krstili tek sa napunjenih 60-ak godina, svi verujući se grohotom nasmeju”.

“Srpska lista neće nasesti na provokacije onih koje je srpski narod prozreo i javno ih odbacio kao nedostojne. Za razliku od njih, iza nas ostaju rezultati napornog rada u nemogućim uslovima. Isto tako, ne treba zaboraviti činjenicu da klanu Jablanović smeta podrška Srpskoj listi od strane Vlade Srbije, isto ono što smeta i albanskim partijama u Prištini, a na šta smo mi u Srpskoj listi ponosni”, stoji na kraju saopštenja Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još