• Početna>
  • Vesti>

SL: Srbi će na izborima reći šta misle o onima koji bi da ih dele

Foto: Srpska lista

Saopštenje Srpske liste prenosimo u celosti.

“Koliko god se trudili da sačuvamo jedinstvo Srba na Kosovu i Metohiju, žalosti nas podatak da će Albanci i neki međunarodni krugovi uvek naći neke Srbe na iznajmljivanje, kako bi se veštački stvarala podela u srpskom društvu na radost neprijatelja srpskog opstanka.

Ipak, raduje nas kada vidimo ko će biti protivnici srpskom opstanku, srpskom narodu i Srpskoj listi. To su dokazani šarlatani, prevaranti i paraziti kriminalne prošlosti koji su među Srbima na Kosovu i Metohiji poznati jedino kao lovci u mutnom, i crnoberzijanci koji nikada nisu živeli za Srbe na Kosmetu već od Srba na Kosmetu. Nama je čast da u redovima Srpske liste nemamo ovakve likove te bi nas mnogo više zabrinulo da nas takvi podržavaju i hvale.

Zanimljivo će biti da vidimo kako će ovi jahači apokalipse sakupiti 1000 potpisa za svoje kandidature ako se zna da su svojevremeno na svojim i Đilasovim protestima milionera uspevali da dovedu samo deo svojih porodica, a broj učesnika nijednom nije bio veći od 10, kao i ko će platiti kotizaciju za njihove političke egzibicije, neki strani faktor ili Đilas milioner.

Podsećamo da ove aveti prošlosti govore kako nema uslova za fer izbore u centralnoj Srbiji, ali im odgovaraju izborni uslovi na Kosmetu, što je paradoksalno osim za one koji na taj način žele da promovišu nekakvu demokratičnost tzv. Kosova.

Srpski narod na Kosmetu će i ovoga puta na izborima glasno reći šta misli o svima ovima koji žele da ih dele, i sa Srpskom listom i svojom državom Srbijom će nastaviti da se bori za budućnost na ovim prostorima.”

Comments

Pročitaj još