• Početna>
  • Vesti>

KP: U Kosovskoj Mitrovici krađa, u Zubinom Potoku saobraćajna nezgoda

U severnom delu Mitrovice došlo do krađe u jednom lokalu, dok su se u Zubinom Potoku i Suvom Dolu dogodile saobraćajne nezgode, u kojoj su tri osobe zadobile telesne povrede.

U vezi sa slučajem krađe u severnom delu Mitrovice, žena, srpske nacionalnosti je prijavila policiji da su nepoznate osobe obile firžider u jednom lokalu i tom prilikom ukrale alkoholna i bezalkoholna pića.

Ovaj slučaj, koji je registrovan 24. avgusta u 01.45 se istražuje.

Na severu Kosova, zabeležene su i dve saobraćajne nezgode, navodi se u izveštaju policije.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u Suvom Dolu, 23. avgusta, povređena su dva lica.

Kako se navodi u izveštaju policije, usled neprilagođene brzine, osumnjičeni muškarac, kosovski Albanac, izgubio je kontrolu nad vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nezgodu, tokom koje su dva Albanca zadobila telesne povrede.

Samo deset minuta kasnije, došlo je do saobraćajne nezgode i u selu Ugljare, u opštini Zubin Potok, gde je jedno lice povređeno.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada su se sudarila dva automobila, kojima su upravljala dva muškarca, srpske nacionalnosti.

Jedan od vozača zadobio je telesne povrede. Povređeni je prebačen na lečenje u bolnicu u Mitrovici, stoji u dvatesetčetvoročasovnom izveštaju policije.

Izvor:Radio Kontakt plus

Comments

Pročitaj još