• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Aveti prošlosti okupljeni u Savezu protiv Srbije na Kosmetu glasove mogu očekivati samo od svojih “albanskih pajtosa”

“Osvedočeni promoteri i borci za nezavisno Kosovo, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, koje je pobeda Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića 2012. godine sprečila da jedan od hiljade katanaca koje su stavili na srpske firme stave i na granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku sijasetom laži nastoje da svojim antisrpskim delovanje iskukaju podršku osvedočenih neprijatelja srpskog naroda” navodi Srpska lista u saopštenju.

“Ove štetočine na političkom telu naše Srbije, koji su dok su bili na vlasti se čašćavali najsočnijim psovkama na račun naše otadžbine Srbije, a strance molili da Kosmet amputiraju od ostatka Srbije nikada više neće upravljati Srbijom jer je ovaj narod, posebno na Kosovu i Metohiji zbog njihove politike postradao skoro kao od nekadašnjih okupacionih vlasti.

To što ovi paraziti i strani plaćenici razmišljaju da li će učestvovati na izborima, po uslovima koje su sami svojevremeno uspostavili je nastavak njihove politike zbog koje nikada nisu ustali u odbranu srpskog naroda koji je stradao na Kosmetu. Ovi diletanti ne moraju previše da razmišljaju, na osnovu stava građana Srbije učestvovali ili ne, cenzus preći neće, a na Kosovu i Metohiji, kao i na prethodnim izborima imaće manje glasova nego onih koji će biti nevažeći” navodi Srpska.

Srpski narod sa Kosova i Metohije je od 2012. godine do danas na izborima svojim glasovima na demokratski način jasno poručio koga bira za kapitena odbrane Kosova i Metohije a to je Aleksandar Vučić, sa više od 80% osvojenih glasova, koji se kao lav bori za srpski narod i naše Kosovo i Metohiji, za razliku od Jeremića i Đilasa koji se po pravilu bore za svoje fantomske firme, stoji u saopštenju.

“Na svim izborima Srbi sa Kosmeta su Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i ostalima iz Saveza protiv Srbije poslali jasnu poruku, daleko vam lepa kuća štetočine.
Ove aveti prošlosti okupljeni u Savezu protiv Srbije na Kosmetu glasove mogu očekivati samo od svojih albanskih pajtosa koji ih dočekuju crvenim tepihom i reklamiraju u svojim medijima kao one koji im najviše odgovaraju na srpskoj političkoj sceni” zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Srpska lista, saopštenje

Comments

Pročitaj još