• Početna>
  • Vesti>

David pozajmio glas Simbi u novoj adaptaciji “Kralja lavova”

Mladi Zvečanac, David Marković, takmičar muzičkog šou programa “Pinkove Zvezdice”, ovog puta oprobao se i u filmskoj industriji. Svoj glas pozajmio je malom Simbi – glavnom liku u novoj adaptaciji čuvenog Diznijevog filma “Kralj lavova”.

U razgovoru za “KoSSev”, David kaže da je do saradnje sa Diznijem došlo slučajno. Zastupnik Diznija u Srbiji, „Markon AG“ je, u potrazi za glasom malog Simbe, pogledao Davidove video snimke sa nastupa, pozvali ga na audiciju i nakon toga doneli odluku da mali Simba govori Davidovim glasom.

„Na snimanju je bilo super i ovo je još jedno iskustvo koje ću pamtiti zauvek“, objašnjava David.

„Gledao sam ‘Kralja lavova’ kada sam bio mali. Znao sam kako film otprilike izgleda i nije mi bilo teško da glumim i da pevam pesme. Jako mi se svidelo i uživao sam“, govori uzbuđeno on.

Film „Kralj lavova“ premijerno je prikazan u Beogradu 16. jula, samo dva dana posle premijere u Londonu, dok je u Gračanici prikazan 18. jula.

Pored Davida, u srpskoj verziji adaptacije, glasove su pozajmljivali i Andrijana Oliverić (Nala), Vladan Živković (Mufasa), Dragan Vujić Vujke (Skar), Marko Gvero (Pumba) i Milan Antonić (Timon).

Izvor: Kossev


Comments

Pročitaj još