Asfaltiran put u zaseoku Kruševlje

Opština Leposavić nastavlja da realizuje infrastrukturne projekte , koji se finansiraju iz opštinskog budžeta.U toku je sanacija seoskih puteva .Trenutno se asfaltira put dužine 1 kilometra, u zaseoku Kruševlje.

U Kruševlju, zaseoku nadomk Sočanice trenutno živi tridesetak domaćinstava a ono čime se meštani s ponosom hvale je da je mesto bogato mladima.

Obnovljeni put njima koji su rešeni da ostanu na svojim ognjištima znači mnogo . Kažu da neće da se iseljavaju i da za rešavanje njihovih životnih problema sadašnja vlast Leposavića ima razumevanja.

„Danas je veliki dan za stanovnike Kruševlja i za nas jer smo ispunili dato obećanje, kaže gradonačelnik Leposavića Zoran Todić i dodaje da je u planu realizacija i ostali infrastrukturnih projekata .

Po njegovim rečima ovih dana biće asfaltirane i ulice u MZ Leposavić a u planu je i izgradnja mostova na obližnjim rekama, pritokama Ibra.

Cilj opštine Leposavić je da građanima i u narednom periodu obezbedi još bolje uslove za život te je u planu realizacija i drugih inrastrukturnih projekata.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još