• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Nadležne institucije Republike Srbije da zaštite predsednika Aleksandra Vučića od nasrtaja izroda srpskog roda

Srpska lista izdala je danas saopštenje u kome poziva nadležne institucije Republike Srbije da zaštite predsednika Aleksandra Vučića od nasrtaja izroda srpskog roda.  

Među njima je i Nikola Sandulović, koji, da nije toliki izrod, ne bi mogao da učestvuje u nameštenim tv emisijama albanskih medija i sprovodi kampanju za pripremu napada na srpsku nejač na Kosmetu, navodi se u
saopštenje i dodaje.

Srpska lista javno poziva sve nadležne institucije Republike Srbije da zaštite predsednika Aleksandra Vučića od nasrtaja izroda srpskog roda poput Nikole Sandulovića. Laži, klevete i crtanje mete na čelo predsednika Vučića i članova njegove porodice mora naići na žestok, u okviru zakona, odgovor nadležnih organa.

Takođe, apelujemo na ceo srpski narod koji podržava politiku razvoja, jačanja i napredovanja Srbije, a koju predvodi predsednik Vučić, da glasno i jasno brani bolju, poštenu i naprednu Srbiju.  Braćo i sestre državna kasa je puna, to je signal za sve lopove i izrode da krenu sa napadima na našu zemlju, na nama je odluka da li ćemo ćutati i dozvoliti da napadima na najviše predstavnike naše zemlje izrodi, lopovi i lažovi kradu budućnost naše zemlje i naše dece.

Za Srbe sa Kosova i Metohije i Srpsku listu stvar je jasna, mi ćemo uvek znati kako da štitimo svoje pravo na život, slobodu i napredak u okviru naše države Srbije, ističe se u saopštenju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica, Saopštenje

Comments

Pročitaj još