• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Rada Trajković optužuje Vučića i Srbiju zbog situacije na KiM

Foto: Srpska lista

“Rent-a-Rada je razočarana što je sve jači pritisak međunarodne zajednice za Prištinu, pa pokušava da napravi veštački balans okrivljujući srpskog predsednika i srpsku državu zbog situacije na Kosovu i Metohiji. Rent-a-Rada i albanski lideri stvaraju jedinstven front protiv Srbije i predsednika Vučića” ističe se u saopštenju Srpske liste.

“Dok se Rada Trajković sa Bernarom Kušnerom smejala na novinarsko pitanje o trgovini organima otetih Srba, potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić je sa Srbima sa severa Kosova i Metohije branio srpsku nejač. Svaki ponosni i časni Srbin bi za društvo pre poželeo one koji brane srpstvo, od Rade koja brani svoju dnevnicu koju joj doniraju sumnjivi tipovi iz Prištine” dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da se “Srbi sa Kosmeta sećaju da je Rada Trajković svojevremeno i pokojnog Olivera Ivanovića napadala jer je učestvovao u odbrani severne Kosovske Mitrovice, pa danas isto tako napada Milana Radoičića”.

Iz Srpske liste ocenjuju da “dok albanski režim slobodomisleće Srbe stavlja na poternice, Radu Trajković dočekuju široko raširenih ruku. To dovoljno govori i o njoj i o Srpskoj listi”.

“A kad smo već kod poternica, da je sreće i da sudstvo ne predvode sudije bivšeg režima, Rada Trajković bi morala biti na poternici srpskih pravosudnih organa zbog malverzacija kojima je kumovala u periodu kada je “žarila i palila” na centralnom Kosmetu, dok je svoj imetak uvećavala” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još