• Početna>
  • Vesti>

Danas polaganje kamena temeljca za dnevni centar „Podrži me“

Danas će, u organizaciji Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji i Udruženje roditelja „Podrži me“, u 11 časova u Mikro naselju u Kosovskoj Mitrovici, biti položen kamen temeljac za ovaj objekat.

Dnevni centar namenjen je deci i mladima sa poteškoćama u razvoju, a kamen temeljac položiće zajedno predsednik Odbora za pomoć KiM, Milorad Arlov, predsednica Udruženja roditelja „Podrži me“, Ivana Rakić i pomoćnica za socijalna pitanja direktora Kancelarije za KiM, Slađana Marković.

Odbor za pomoć KiM od decembra prošle godine sprovodi akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dnevnog centra, u kojoj je do sada prikupljeno preko 70.000 evra, a ukupna vrednost projekta izgradnje objekta od 631 m2 iznosi oko 280.000 evra, navode iz Odbora.

Predstavnike ove organizacije „raduju javna i tvrda obećanja“ predsenika vlade Republike Srpske, Radovana Viškovića i direktora Kancelarije za KiM, Marka Đurića da će pomoći izgradnju i opremanje ovog značajnog objekta za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju na KiM.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još