• Početna>
  • Vesti>

Tužiću Jeremićevu Narodnu stranku, upisali me bez pristanka u članstvo falsifikovanim potpisom!

Zoran Stojković iz Parteša kod Gnjilana učlanjen je u Narodnu stranku Vuka Jeremića, a da nikad ni sa kim iz ove partije nije imao kontakt, zbog čega se sprema da ih tuži. Kako nam je objasnio Stojković, njemu je jutros na mejl stiglo obaveštenje iz Narodne stranke da je primljen u članstvo, što ga je potpuno šokiralo.

-Samo što sam se probudio i pogledao na mejl, vidim stigla poruka od Narodne stranke. Zahvaljuju mi što sam popunio pristupnicu i kažu da će me zvati u narednim danima. Nisam mogao da verujem šta čitam, tu su i svi moji podaci, adresa gde živim, broj telefona, samo su pogrešili datum rođenja – priča Zoran Stojković.

Na pristupnici koju je neko očigledno ispisao umesto njega, stoji i elektronski potpis, za koji Stojković kaže da nije njegov već falsifikovan.

-Neko im je očigledno dao moje informacije. Ne znam ko i zašto. Čuo sam da je Jeremić prethodnih dana bio ovde u Pasjanu, i da su mu ukupno dva čoveka došla da ga vide. Verovatno mu je u interesu da sada prikaže kako su Srbi s Kosova i Metohije počeli iza toga da pristupaju njegovoj stranci. Sramota! – kaže Stojković za TV Most.

On je Narodnoj stranci odmah poslao odgovor sa zahtevom da ga hitno izbrišu iz registra i poručio im je da će ih tužiti.

-Bruke i sramote jedne! Vi koji ste prodali Kosmet usuđujuete se da dolazite ovde, još kradete i podatke i hoćete da prikažete kako vas ljudi podržavaju. Zato ćete kao i uvek platiti gnev naroda na izborima – napisao je Stojković.

Izvor: Politika

Comments

Pročitaj još