• Početna>
  • Vesti>

Izbori u nedelju bili su praznik srpske sloge i jedinstva

Nakon najnovije pobede srpskog jedinstva i debakla propagatora srpskog razdora, među kojima je i Boško Obradović, lekcija za sve njih je da sa takvom politikom nikada i nigde neće pobediti, osim možda u takmičenju za strane grantove navedeno je u saopštenju Srpske liste .

Nervozni jer njihov poziv za bojkot nije uspeo, članovi Saveza za Srbiju, albanski ekstremisti i neki međunarodni zvaničnici ne mogu da sakriju svoje razočaranje, i liju suze u horu.

Izbori koji su održani u nedelju bili su praznik srpske sloge, jedinstva ali i pobeda politike predsednika Aleksandra Vučića koja garantuje opstanak i ostanak Srba na ovim prostorima.

Sa prosečno 94% podrške na severu Kosova i Metohije, sa oko 27% više osvojenih glasova nego na prošlim izborima, srpski narod je pokazao da su uzalud strane službe uložile ogroman novac u prethodne dve godine sa ciljem rušenja Srpske liste, a samim tim, propao je pokušaj da se raskinu veze Beograda i Srba na ovim prostorima.

Boško Obradović i njemu slični mogu slobodno da nastave da u šatrama glume pajace, ili da organizuju putujući cirkus, ali srpski narod na Kosmetu ih je odavno prozreo i ne želi im dobrodošlicu.

Glasajući protiv Prištine, Srbi na severu KiM su glasali i protiv Obradovića, Đilasa, Jeremića i svih ostalih kojima smeta srpska sloga,
ističe se u saopštenju Srpske liste .

Izvor Radio Kosovska Mitrovica/ Saopštenje

Comments

Pročitaj još