• Početna>
  • Vesti>

Nastavlja se kampanja, Goran Rakić u OŠ. “Branko Radičević”

Drugog dana kampanje, kandidat  Srpske liste za gradonačelnika Opštine Severna Mitrovica Goran Rakić obišao je OŠ „Branko Radičević”.

Direktor ove prosvetne ustanove Ivan Zaporožac  istakao je odličnu saradnju koju je škola imala sa Rakićem tokom njhegovog prvog mandata a koja je rezultirala  renoviranjem školskog objekta i nabavkom novih učila.

„Mi smo u školi mnogo toga promenili. Na prvom mestu, obnovili smo fiskulturnu salu, sve podove,  stolariju, toalete i dobili nova nastavna sredstva. Zahvaljujući svim tim donacijama, mi napredujemo“ rekao je Zaporožac i pozvao građane da izađu na izbore jer kako je rekao od toga zavisi opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Rakić je obećao da će saradnja lokalne samouprave sa ovom školom biti nastavljena i u buduće.

„Bez vas nećemo imati budućnost, a budućnost su naša deca. Imaćemo i dalje punu saradnju,  imaćemo puno razmena mišljenja. I možda nam se nekada mišljenja i stavovi neće podudarati, ali   opšti interesi su iznad svega i zato vas molim da i dalje budete jedinstveni i složni,  jer jedino tako će naša deca imati bolju budućnost u našem gradu“ poručio je Rakić. 

Kasnije u toku dana, na trgu kod spomenika Knezu Lazaru, postavljen je štand na kome je građanima deljen propagandni materijal.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još