• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Koliko koga građani cene videlo se na prošlim izborima

Foto: Srpska lista

“Pokvarene laži sluga Prištine iz porodice Jablanović, koji su građanima Leposavića naneli višemilionsku štetu svojim kabadahijskim ponašanjem, u saradnji sa albanskim političarima sada imaju zadatak da napadaju Srpsku listu i time podgreju tenzije na severu Kosova i Metohije”, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Iz Srpske liste navode da su kako kažu napadi na njih očekivani, te da onima koji ih prozivaju poručuju da svoju snagu odmere na izborima, gde se najbolje vidi koliko ko ima podršku građana.

“Koliko koga građani cene i poštuju videlo se na prošlim izborima, gde je i pored svesrdne podrške Prištine, klan Jablanović žestoko poražen, a Srpska lista odnela ubedljivu pobedu” kažu iz Srpske liste.

U saopštenju Srpska lista ukazuje i da “srpski narod podanike Prištine nedvosmisleno odbacuje kao neprihvatljive, zato im je ostalo da za šaku evra napadaju Srbe i Srbiju i od toga dodatno se bogate”.

“Umesto što smišljaju laži o predsedniku svoje zemlje i Srpskoj listi, bolje bi bilo da objasne građanima gde su otišle pare za bazen i druge kapitalne objekte koje Leposavić zbog njih nikada nije video”, zaključuje se na kraju saopštenja Srpske liste.

Izvor: Saopštenje

Comments

Pročitaj još