JP “Mreža Most” osnažuje svoje medije na KiM

Zahvaljujući upornošću i predanošću rukovodstva i radnika JP „Mreža Most“ na unapređenju svojih medija na Kosovu i Metohiji, Radio Gračanica je ovih dana dobila novu opremu, zahvaljujući kojoj će u mnogome poboljšati kvalitet programa.

Gostujući u novoopremljenom studiju Radio Gračanice direktorka JP „Mreža Most“ Slađana Ivančević i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović poželeli su našem mediju uspeh u daljem radu.

U telefonskom uključenju u emisiji „Prijatno popodne“ na talasima Radio Gračanice, direktorka Ivančević je najpre zahvalila predsedniku opštine Gračanica na odličnoj saradnji, koju ima sa našom medijskom kućom i sa čitavom „Mrežom Most“ i što je upravo on prvi gost koji će otvoriti korišćenje nove opreme.

Ivančević je radnicima Radio Televizije Gračanica poželela da opremu koriste kao dobar domaćin i da nastave da rade u istom kontinuitetu kao i do sad.

„Želim da vaš program sada bude mnogo kvalitetniji i bolji , a svim svojim kolegama, našim sugrađanima, slušaocima, kao i našim gledaocima želim srećne Uskršnje praznike. Želim puno sreće i zdravlja, ali pre svega mir za sve nas na Kosovu i Metohiji i smatram da bi to već jednom trebalo da se obistini”, kazala je direktorka Ivančević.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović rekao je da je Radio Gračanica svih prethodnih posleratnih godina bila upravo „glas Srba sa kosova i Metohije i na pravi način izveštavala o tome šta se dešava na ovim prostorima”.

„Zahvaljujem se direktorki Ivančević na lepim rečima i nadam se da će naša saradnja i u buduće biti na odličnom nivou kao i dom sada , a opština Gračanica će uvek biti tu za saradnju i podršku vašoj medijskoj kući“, kazao je Popović.

Popović je istakao da će opština Gračanica kao i do sada raditi i biti na usluzi svim svojim građanima, ali će i uložiti sve svoje snage i na urbanizaciji, kako bi ovo mesto postalo pravi administrativni centar.

„Ja sam posebno kao gradonačelnik Gračanice ponosan i srećan što još postoji energije, snage i hrabrosti našeg naroda ovde da se suoči sa svim problemima, ali i sa druge strane ljudima koji rade u lokalnoj samoupravi, da imaju ideje na koji način tu njihovu hrabrost i energiju da kanališu kroz razvojne programe koje ima naša opština“, kazao je Popović.

Popović je istakao da će opština Gračanica nastaviti da radi na rešavanju dva ključna problema ovdašnjeg stanovništva, a to su stambeno pitanje i nezaposlenost.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još